søndag 22. mai 2011

Hytta ankommer

Ja da er den store dagen kommet..Hytta ankommer ( faktisk en dag for tidlig, stakkars sjåføren måtte vente en hel dag før vi kom ), og vi ser virkelig frem til å få tatt imot hytta. Enda et steg nærmere, og vi er spente, er alt med? er alt helt? osv.. Hytten ankomm i en kapell-bil, med henger. Sjåføren hadde tatt seg en rekognoseringsrunde før vi kom, og konkludert med at han ikke kom ned med henger. Hengeren ble derfor satt igjen på Vereide, og han kjørte ned og fikk tømt bilen. Så opp til hengeren, losse fra hanger til bil, og ned til tomten igjen. En ikke så uvanlig måte å gjøre det på. Sjåføren skrøt av at han sjelden hadde sett en så godt tilrettelagt tomt..

Vel, alle delene kom ser det ut til, bortsett fra det vi har tatt bort fra leveransen. Så som all innvendig kledning og innvendig isolering.Innvendig isolering har vi fått anbefalt Rockwool, istedet for standard Glava, pga støy-isolering mot hems og stue.

Bilen ankommet

4 stk limtre-dragere..kraftige saker..

Vi la dragerne på paller, og tok presenning over (endel sår i plasten på dragerne) så holder de seg forhåpentligvis tørre..


Selve ytterveggene kommer i 3 stk slike paller..Helt utrolig at ei hel hytte får plass ..
Men når det er sagt. det er masse annen materialer utover ytter-seksjonene..

Omlossing på Vereide fra henger til bil..

Her er alle hovedmodulene på plass..

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar